Αναγνωρισμένη
Σχολή Χορού
Εβίκης Δαφαλιά
   
 
   Παιδικά Τμήματα
 
 
 
 
  Μουσικοκινητική αγωγή (για παιδιά 3 έως 5 ετών)
Το μάθημα της μουσικοκινητικής αγωγής έχει ως στόχο την εξοικείωση των παιδιών με την κίνηση, τον ρυθμό, την πειθαρχία και την ανάπτυξη της ομαδικότητας μέσα από την ελεύθερη κίνηση στο χώρο και τον αυτοσχεδιασμό. Τα παιδιά καλλιεργούν τη φαντασία τους και ασκούνται διασκεδάζοντας. Το μάθημα διαρκεί μία ώρα και είναι δύο φορές την εβδομάδα.


Μπαλέτο για παιδιά από 6 ετών- Ρώσικο σύστημα Vaganova-RAD
Μέσα από το μάθημα του κλασικού χορού τα παιδιά ξεκινούν να μαθαίνουν το αλφαβητάρι και τους κανόνες του μπαλέτου. Καλλιεργούν το σώμα και το πνεύμα τους. Αναπτύσσουν ελαστικότητα, ισορροπία, πειθαρχία, σωστή στάση του σώματος και χτίζουν τη δύναμή τους. Τα ερασιτεχνικά παιδικά τμήματα χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο του κάθε μαθητή. Το μάθημα διαρκεί μία ώρα και είναι δύο φορές την εβδομάδα.


Μοντέρνος χορός για παιδιά από 8 ετών
Μέσα από το μάθημα του μοντέρνου χορού τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους, να βγάλουν την ένταση και την ενέργειά τους, μετατρέποντας σε χορό την κάθε τους κίνηση. Για τη σωστή μυϊκή ενδυνάμωση των παιδιών, ο μοντέρνος χορός συνδυάζεται με το μπαλέτο. Το μάθημα διαρκεί μία ώρα και είναι μία φορά την εβδομάδα.