Αναγνωρισμένη
Σχολή Χορού
Εβίκης Δαφαλιά
   
 
   Τμήματα Ενηλίκων
 
 
 
 
  Μπαλέτο Αρχαρίων & Προχωρημένων
Το μάθημα των αρχαρίων απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την τέχνη του μπαλέτου και αναζητούν να γνωρίσουν την αρμονία και την ομορφιά του κλασικού χορού. Μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας και ηλικίας. Το μάθημα δίνει γνώση των βασικών στοιχείων της τεχνικής του κλασικού χορού και προσδίδει χάρη, αρμονία στην κίνηση, μυϊκή δύναμη και ευλυγισία μέσα από βασικές ασκήσεις στη μπάρα και στο κέντρο. Το μάθημα των προχωρημένων απευθύνεται σε ερασιτέχνες με πολύ καλή γνώση του κλασικού χορού και σε επαγγελματίες χορευτές.

Σύγχρονος χορός
Το μάθημα του σύγχρονου χορού δίνει μεγάλη σημασία στις εκτός άξονα φόρμες και στην ισορροπία. Χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και τις εναλλαγές δυναμικής και επιπέδων. Βασίζεται στις βασικές γνώσεις και στην τεχνική του κλασικού χορού, ξεφεύγοντας από την αυστηρή μορφή του, δίνοντας τη δυνατότητα για ελευθερία στην κίνηση. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Barre a Terre
Το μάθημα του Βarre a Τerre βασίζεται σε ασκήσεις του κλασικού χορού, οι οποίες γίνονται στο πάτωμα. Η συγκεκριμένη μέθοδος προήλθε αρχικά για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των τραυματισμένων χορευτών του κλασικού μπαλέτου και στην συνέχεια έγινε γνωστή ως ένας ανεξάρτητος τρόπος εκγύμνασης. Δεν απευθύνεται μόνο σε χορευτές αλλά και σε όσους θέλουν να γυμναστούν μέσα από την ποιότητα και την τεχνική του μπαλέτου. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Pilates
Η μέθοδος Pilates είναι μία αυτοβιωματική μέθοδος εκγύμνασης η οποία σχεδιάστηκε από τον Joseph Hubertus Pilates. Το μάθημα Pilates εστιάζει στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στην ευλυγισία των μυών, στην σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης και της ωμοπλάτης. Συντονίζει σώμα και πνεύμα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.

Yoga
Η μέθοδος αυτή είναι ευεργετική για την βελτίωση της ευλυγισίας του μυϊκού συστήματος της αντοχής και της σωματικής στάσης. Βοηθά σαν μέθοδος προθέρμανσης, χαλάρωσης και ξεκούρασης. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.

Personal
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Σχολή.