Αναγνωρισμένη
Σχολή Χορού
Εβίκης Δαφαλιά
   
 
   Καθηγητές
 
   

Εβίκη Δαφαλιά – Διεύθυνση Σχολής
Κλασσικός χορός, Barre a Terre, Pilates

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι δασκάλα Κλασικού Χορού,Barre a Τerre και Pilates. Έχει διδάξει σε αναγνωρισμένες Σχολές χορού στην Αθήνα από το 2008.
Σπούδασε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Νίκης Κονταξάκη - Μπακάλη και κατόπιν στην Ανώτερη Επαγγελματική Δημοτική Σχολή Χορού Λάρισας. Είναι κάτοχος των Vaganova's Degrees
Παρακολούθησε σεμινάρια Κλασικού και Σύγχρονου χορού στην Ελλάδα με τους: Sergei Vikilov, Milena Simeonova, Yvonne Mandafounis-Steadler, Alain Astie, Cristina Faila, Σοφία Αντωνιαδου, Κέλλυ Καραχαλιου και άλλους.
Παρακολούθησε σεμινάρια Κλασικού και Σύγχρονου χορού στην Αγγλία με τους: Renato Paroni, Roland Price ,Raymond Chai και άλλους.
Έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια soloist, με το Θεσσαλικό Μπαλέτο σε παραγωγές με περιοδείες στην Ελλάδα, το Αμερικανικό Κολέγιο, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Θέατρο Νέων, σε συνεργασία με το Teatro do Piazza od' Occasione ,το Bird college, στην έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων 2004, της Νίκης Κονταξάκη - Μπακάλη κ.α
Έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως: Pierre Tavernier, Daniel lommel, Ghesh Mihov, Πατρίτσια Λάζου, Κέλλυ Καραχάλιου, Κατερίνα Ρόδου και άλλους

 
 
 
   

Pierre Tavernier
Κλασικός Χορός

Εκπαίδευση : OPERA DE PARIS
Σχολή MUDRA /Maurice Béjart.Bruxelles. DIPLOME MUDRISTE
Πρώτος Χορευτής στην Εθνική `Όπερα της Καρλσρούης (Γερμανία). DANZA VIVA. Διεύθυνση: Germinal Casado.
Βοηθός χορογράφου, Maître de ballet, Καθηγητής και χορογράφος για Μπαλέτο, Όπερα και Οπερέτα. Δίπλωμα καθηγητή κλασικού μπαλέτου Τιμής Ένεκεν από το Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού για την προσφορά του στην τέχνη του χορού. Δημιουργία της ομάδας omad@nce. Καθηγητής μπαλέτου στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης.

 
 
 
   

Ζωζώ Κυβεριώτη
Κλασικό Μπαλέτο

Σπούδασε στη Κρατική σχολή χορού ορχηστρικής τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ) στο κέντρο παραστατικών τεχνών και κατόπιν στην Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού Μάνου από όπου αποφοίτησε και στο STUDIO Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ε.Λ.Σ.). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη Διεθνή Ακαδημία Μπαλέτου της Βάρνας. Χόρεψε κλασικό, νεοκλασικό, καρακτέρ και ελεύθερο ρεπερτόριο στην Ε.Λ.Σ., ομάδα Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδας (DERRE), OMADANCE, ομάδα χορού P.Tavernier και σε θέατρα με παραγωγές χορού στην Αθήνα. Έχει διδαχθεί μπαλέτο από τους καθηγητές Anton Stoynov, S.Christov, A.Elliot, S.Savkov, P.Tavernier, Μ.Leonova, M.Denard...

Από το 1999 διδάσκει κλασικό μπαλέτο, ρεπερτόριο και κάνει χορογραφική προετοιμασία - διδασκαλία σε αναγνωρισμένες σχολές χορού στην Αθήνα.

 
 
 
   

Δουμουλιάκα Λήδα
Σύχρονος χορός- τεχνική Release

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) απο το 2013 εως το 2016. Έχει χορέψει για την Hellenic Dance Company σε θέατρα όπως το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και στο blackbox της ΚΣΟΤ σε ρεπερτόρια των Αkram Khan, Martha Graham, Jasmin Vardimon, Paul Blackman, Χριστίνας Γουζέλη, Νίκου Καλογεράκη και άλλα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού, σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους: Gabriela Carrizo, Franck Chartier, Ted Stoffer, Rakesh Sukesh, Máté Mészáros,Inaki Azpillaga, Luke Jessop, Ricardo Ambrózio, Dymitry Szypura και άλλους.

Διδάσκει σύχρονο χορό από παιδικά τμήματα έως και τμήματα ενηλίκων.